Her er vi

Vi er en lille familie virksomhed, som er bosiddende i det Nordjyske.
Vi har opdrættet labradors under Kennel Partridge.dk siden 1989, og har et lille opdræt på hobbyplan.

Vores passion ligger i hundetræning til markprøve og jagt, og derfor er det vigtigt for os, at vores hunde bliver fodret med hundefoder af en god kvalitet.
Med mange års erfaring indenfor hundetræning, voksede lysten til at sælge hundefoder og træningsudstyr. Derfor åbnede vi i 2005 denne webshop, hvor vi har opbygget et stort udvalg af hundefoder og kattefoder i mange gode kvalitetsmærker, samt et bredt udvalg af træningsudstyr og hundeartikler.

Vi har et godt samarbejde med Firedog, som producerer træningsudstyr. Vi har et stort udvalg af dummyer i mange forskellige størrelser og farver. Firedog har også et rigtig godt udvalg til hundeføreren bl.a. træningsveste og dummytasker.
Firedog sælges i hele Europa, og det er ikke uden grund, at de hurtigt er blevet et af de mest populære mærker blandt hundetrænere og jægere.
Da vi træner meget med vores hunde, bliver Firedogs produkter ofte testet, og de holder til at blive brugt igen og igen.

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af hundefoder, kattefoder og hundeudstyr i en god kvalitet. Vi bruger tid på at finde de mærker, som vi kan stå inde for, da du som kunde, skal være tilfreds med den vare du køber.

Vi tester altid vores hundefoder og kattefoder på vores egne dyr, så vi kan stå inde for kvaliteten. Hvis vi oplever at foderet ikke lever op til vores krav, bliver det hurtigt fjernet fra vores hylder igen.

Vi ligger meget stor vægt på, at give en seriøs service, så du får den vare som passer bedst til netop dit behov. Som leverandør til kunder online, synes vi, at det er vigtigt, at der er tydelige billeder af varerne, med en udførlig beskrivelse og evt. mål. Hvis vi har glemt noget, er du velkommen til at kontakte os, så du kan få de helt nøjagtige oplysninger om varen.

Vi ved at hurtig levering er af stor betydning, når man handler på nettet. Derfor gør vi os stor umage, for at få afsendt din bestilling så hurtigt som muligt.

Har du et spørgsmål, stort som lille, så er vi altid klar til at hjælpe. Ofte kan vi finde en løsning over telefonen, hvis der er tvivl om størrelsen på f.eks et hundedækken.  Vi kan altid kontaktes på mobil 60 66 73 76 eller kontakt@hundeogkattefodershop.dk
 
 
Vores kunder har gennem årene givet udtryk for, at vi giver en god og ærlig kundeservice, og det vil vi fortsætte med at leve op til.

Vi er utrolig glade for vores kunder, uden dem kunne vi ikke have denne webshop, tak for jeres tillid.

På TRUSTPILOT kan du se de kundeanmeldelser vi har fået.

Vi sender over hele landet, og har du brug for at bestille flere sække af gangen, har vi mængde rabat.
  
- Vi har en billig fragtpris på kun 39,-
- Vi har gratis levering i hele landet, hvis dit varekøb er over 500,-
​- Vi leverer gerne på din arbejdsplads eller pakkeshop
- Vi besvarer hurtigt mails, hvis du er i tvivl om noget​


Hilsen Holger og Malene