Proformance    
  active adult    
  maintenance    
  LB puppy    
  puppy    
  lam og ris  
  pro power  
  senior care  
  adult cat  
  kitten  
  ordforklaring  
  ingredienser  
  gode råd  
  referencer  
  webshoppen  
butikken
forsiden
bestilling
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Kvalitetsingredienser som gør en forskel

 

 
 

Proformance naturlige ingredienser taler for sig selv. Naturlig smag, naturlig farve, og naturlig konserveret - et sundt valg til din bedste ven.

Omega-Pro Hud og pelspleje

Afbalanceret indhold af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, hvilket reducerer forekomsten af  hudbetændelse.
Højt indhold af hørfrø, canolaolie og æg, hvilket fremmer en skinnende pels.

I årtier har forskningen vist, at Omega-6 fedtsyre (linolensyre fra majs og kyllingefedt) fremmer en sund hud og pels. De fleste foderprodukter har et tilfredsstillende Omega-6 indhold. Men hvis en hund eller kat har et åbent sår, en hudafskrabning eller et ømt sted, vil et højt indhold af Omega-6 øge betændelsestilstanden og ubehagen. I disse tilfælde reducerer Omega-3 fedtsyrer betændelsen. Forskning viser, at Omega-6/Omega-3 forholdet bør være på mellem 5:1 og 10:1. Alle Proformence produkter overholder disse intervaller. Nogle af de ingredienser i Proformance, som bidrager til et afbalanceret Omega forhold, omfatter:
  • Hørfrø: En ideel naturlig kilde til stabile og velsmagende Omega-3 fedtsyrer af en høj kvalitet.
  • Canolaolie: En organisk kilde til polyumættede, monoumættede og mættede fedtstoffer. Indeholder endvidere en betydelig mængde Omega-3 fedtsyre med alphalinolen.

Æg: En fremragende kilde til protein af høj kvalitet; derudover indeholder de mange vitaminer og mineraler, herunder B12-vitamin, riboflavin, D-vitamin, folacin og jern. Æg er en af naturens mest næringsrige fødevarer, og da ægindholdet i Proformance produkter er højt, bidrager de væsentligt til Proformances overordnede Omega-6/3 balance.


Pro-Nexus Sundhed i knogleled og brusk

Et optimalt indhold af glucosaminhydrocholrid og chondroitinsulfat giver sunde knogleled og brusk.

Glucosaminhydrocholrid og chondroitinsulfat, som begge produceres naturligt af kroppen, er medvirkende til produktionen af ledsmørende og stødabsorberende væske. Undersøgelser har vist, at de stimulerer genopbygningen af brusk, og de spiller en rolle i bekæmpelsen af slidgigt. Hvis der er et utilstrækkeligt indhold af disse vigtige byggesten, på grund af alder eller kosten, kan det resulterer i, at brusken i leddene nedbrydes, hvilket fører til betændelse i leddene.


Vita-Pro Væsentligt forbedret vitaminudnyttelse

Naturlig tang høstet fra rent, koldt havvand giver en effektiv indkapsling, der bevarer vitaminniveauet på maksimum styrke.
Aflejrede spormineraler giver sundhedsfordele, som mineralprodukter af sulfater ikke giver:

  • Spormineraler (zink, jern, kobber etc.) beskyttes mod mavebakterier og forstyrrende stoffer.
  • Vitaminer beskyttes mod angreb (nedbrydning) af spormineraler, så vitaminerne ikke falder i styrke.

Den biologiske forekomst og optagelse af mineraler af sulfater er på 33%, hvorimod optagelsen af aflejrede mineraler er mere end 98%. 1 måned efter, at foderet er pakket, er vitaminstyrken på Proformance produkter betydelig højere sammenlignet med foder indeholdende spormineraler af sulfater. Foder med sulfat kan miste 30-40% af vitaminstyrken på blot en måned.

Aflejring contra krystallisering

Metal-ionaflejring og metal-ionkrystallisering er begge processer, der beskytter spormineraler.
Krystallisering anvender en tæt, ensartet bindingsstyrke, hvorimod aflejring anvender en let, tæt binding, hvilket giver en "tidsindstillet" afgivelse af mineraler i fordøjelsessystemet med bedre optagelse.

Aflejring er både dyrere og mere effektiv end krystallisering.


Digesti-Pro Sundhed i tarmsystemet

Sund fordøjelse er noget af det vigtigste for dit kæledyrs velbefindende. Et sundt fordøjelsessystem øger optagelsen af vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler og reducerer ubehagelige bivirkninger fra en dårlig kost som fx tarmgasser. Proformance produkter optimerer sundheden i tarmsystemet ved at anvende:

  • Let fordøjelige kyllingeproteiner og -fedtstoffer
  • Roemassefiber af en høj kvalitet og chicorierodekstrakt, hvilket reducerer tarmgasser
  • Yuccaschidigera, hvilket reducerer affaldslugten
  • Lavt indhold af magnesium, pH-afbalanceret kattefoder for at give sunde urinveje.


Let fordøjelige kyllingeproteiner og -fedtstoffer:

Kyllingekødmel med et lavt askeindhold, det er dyrere, men det er bedre for dit kæledyr. Aske i kyllingekødmel kommer typisk fra kyllingeknogler, der anvendes til at lave kyllingekødmelet, og som formales i afsmeltningsprocessen. Voksne hunde og katte kan ikke fordøje det meste af denne aske, hvilket betyder, at den passerer gennem dyret som affald. Hos Proformence anvendes kun den højest tilgængelige kvalitet af kyllingekødmelprodukter. Disse ingredienser er dyrere, men produkterne har et lavt askeindhold og er derfor meget letfordøjelige.

Højt raffineret kyllingefedt: Der bruges kun det bedste. Netop den kvalitet, som de kyllingefedtstoffer man anvender hos Proformance, har, er en vigtig årsag til, at foderet er velsmagende. Kyllingefedt er endvidere den største af alle animalske kilder med hensyn til linolensyre, som er vigtig for sund hud og pels. Hos Proformence anvendes kun højt raffinerede, rensede fedtstoffer for at opnå de mest mulige rene produkter.


Roemassefiber af en høj kvalitet og chicorierodekstrakt

Tørret roemasse: Roemasse giver kosten et fiber af en høj kvalitet og giver næring til vigtige bakterier i hundens tarme. Disse "gode" bakterier trives og fortrænger de "dårlige" bakterier, som forårsager diarre og opkastning. Roemasse renser også tarmvæggene skånsomt, hvorved flere næringsstoffer kan optages i kroppen.


Chicorierodekstrakt:

En anden naturlig hjælp til fordøjelse. Chicorierodekstrakt er en fremragende kilde til "frugtoligosaccharider" eller FOS. FOS er en højkvalitetsfiberkilde, som delvis forgæres i fordøjelsessystemet. Biprodukterne fra denne gæring kaldes kortkædede fedtsyrer. Disse kortkædede fedtsyrer forsyner de celler, der er i tyktarmen, med den energi, der skal til for, at den kan udøve dens funktion i det tarmgastronomiske system. Slutresultatet er en bedre fordøjelse og mindre luft i tarmene.


Yuccaschidigera:

Et naturligt forekommet tilskud fra yuccaplanten. Ifølge undersøgelser lavet af Pet Veterinarian Magazine reducerer yacca lugten fra afføringen med cirka en tredjedel. Ekstrakten kommer fra yuccaschidigera, en plante, der vokser i ørkenområder. Udvalgte ekstrakter giver mange fordele, herunder en reduktion i lugten fra afføring og urin. Alternative behandlere anser den som en fordøjelseshjælp og en hjælp til at forebygge ledegigt.


Oxi-Pro Forøgelse af det naturlige immunforsvar

Forøget indhold af selenantioxidanter, lutein og E-vitamin

Når ilt omsættes eller forbrændes af kroppen, danner cellerne biprodukter kaldet "frie radikaler". Frie radikaler vandrer gennem cellen og nedbryder strukturen på andre molekyler. Dette resulterer i, at cellerne bliver beskadiget. Det menes, at iltet cellebeskadigelse bidrager til ændring og talrige sundhedsproblemer, herunder begyndelsen til mange lidelser. Antioxidanter beskytter kritiske cellekomponenter fra beskadigelse ved at neutralisere frie radikaler. Proformance foderprodukter har et højt indhold af selenantioxidanter, lutein og E-vitamin for at forøge immunforsvaret væsentligt.


Lavt indhold af magnesium, pH-afbalanceret kattefoder

Kattefoder med et lavt indhold af magnesium og pH-afbalanceret: Urinvejssten, eller krystaller, er et af de største problemer hos katte. Alle Proformance kattefodervarianter er udviklet, så de har den optimale kostmæssige surhedsgrad og har et magnesiumindhold på under 0,1%.

Ordforklaring

                                                                                                                              Copyright © 2007 Hundeogkattefoder

 

 

 

 

 

 

 
  Hundeogkattefoder.dk     Smedegaardsvej 70    9490 Pandrup    tlf.: 9824 7376 - 6066 7376