Nutra Nuggets  
  Prof. Adult Cat  
  Maint/lite Cat  
  Kitten Gold  
  Adult Cat Gold  
  Senior Cat Gold  
  Finicky Cat Gold  
  Weight Cat Gold  
  kattefoder  
  ingredienser  
  certifikater  
  gode råd  
  referencer  
  bestilling  
  webshoppen  
  butikken  
  Trustpilot  
  forsiden  

Copyright © 2007 Hundeogkattefoder.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   

 

 

  Nutra Nuggets og Nutra Gold Kat  
  Produceres efter præcise opskrifter og med samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din kat et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

Koncentreret fuldkost
NUTRA NUGGETS indeholder kun råvarer af højeste kvalitet. Resultatet er et fuldfoder, som din kat behøver for at holde vægt og energi på rette niveau – med de rigtige vitaminer og mineraler. En smagsoplevelse, som din kat vil elske.

Mindre afføring
NUTRA NUGGETS indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer for at garantere et letfordøjeligt foder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden.

Ingen kunstige smags- og farvestoffer
NUTRA NUGGETS er letfordøjeligt og fri for tilsætningsstoffer i form af kunstige smags- og farvestoffer.

God økonomi
Dagsrationen kan i visse tilfælde skæres ned til det halve sammenlignet med andre fabrikater. Det giver en god økonomi, da foderomkostningerne holdes nede.

Omega-3 og Omega-6
Fedtsyrerne Omega-3 og Omega-6 er de byggesten, som hjælper til med at styrke din kats helbred. Som Omega-6 kilde anvendes kyllingefedt af højeste kvalitet, og for Omega-3’s vedkommende anvendes hørfrø. Hørfrø bevarer smagen, til forskel fra fiskeolier, som kan give uønsket smag og lugt, og som kan blive harske, hvis de ikke anvendes korrekt.

Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver et aktivt immunforsvar, der mindsker risikoen for bl.a. hjerte- og nyresygdomme samt kræft. Samtidig giver den rigtige balance et højere udbytte af kosten og mindsker risikoen for infektioner ved f.eks. insektbid og sår, samt ved tør og kløende hud, der i visse tilfælde er en forløber for hudsygdomme. Din kat får en frisk og fugtighedsbevarende hud, og en glansfuld, blød pels.

Essentielle mineraler
I NUTRA NUGGETS findes askeprotein-kilder, der indeholder livsvigtige mineraler. Askeproteinet er afstemt i det helt rigtige forhold til din kat, da for store doser af askeprotein kan give helbredsproblemer.

E-Vitamin
NUTRA NUGGETS er naturligt konserveret med E-vitaminer, der stabiliserer næringsindholdet og hjælper med til at holde maven i orden.

Sunde nyrer og urinveje
Årsagen til nyre- og urinvejssygdomme skyldes ofte forkert ernæring. Derfor har Nutra Nuggets skabt Adult Cat, som er en hel produktserie til voksne katte, og den hjælper til med at holde nyrer og urinveje sunde.


 
 
   
 

Produktinformation Nutra Gold - Kat
 

 
  NutraGold® ved at katte ikke er små hunde. Katte er på mange måder unikke – og det gælder også for deres ernæring. Af denne grund har NutraGold® udviklet en hel foderserie, der er specielt udviklet til at opfylde de særlige ernæringsbehov hos katte. Alle NutraGold®-foderprodukter til fuldvoksne katte er fremstillet til at opnå den rette urin-pH-balance og nedsat indhold af magnesium, hvilket bidrager til at sikre sunde urinveje hos katten.


Super Premium NutraGold®
Pro-produkterne har følgende fordele:

• De friskeste og kvalitetsmæssigt bedste ingredienser.
• Fersk kød – den primære ingrediens i alle vore produkter, undtagen vores fedtfattige produkt, hvor fersk kød er den sekundære ingrediens.
• Kontrolleret askeindhold i alle foderprodukter giver bedre smag og øget fordøjelighed.
• Omega-6/Omega-3-system – i balanceret forhold, der dokumenteres af forskningen. Medvirker til at sikre din kat sund hud og smuk pels.
• Styrker leddene i alle foderprodukter til fuldvoksne katte. Senior Cat og Healthy Weight Adult Cat indeholder indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) der hjælper kroppen med at holde ledende sunde og smertefri.
• Sundhedsfremmende indhold af hele korn, ris og havre, der er et letfordøjeligt supplement af kulhydrater.
• Frugt og grøntsager er kilde til naturlige antioxidanter, som styrker immunforsvaret.
• Kyllingemel samt æggeprotein, der er et fremragende supplement af proteiner og aminosyrer.
• Energitæt – mindre fodermængder påkrævet, og derfor mindre afføring at fjerne.
• Ingen tilsætning af biprodukter.
• Konservering med naturligt E-vitamin.

Bekæmpelse af hårboller
NutraGold® ’s tre foderprodukter med hårbollebekæmpelse benytter et unikt tovejssystem, der hjælper til at hindre generende og ind imellem sundhedsskadende hårboller.

Sund hud og pels
Da kløe i huden eller en usund pels kan bevirke, at katten vasker sig meget, hvilket fremkalder forøget fældning og forøget indtagelse af hår, har NutraGold® udviklet alle kattefoderprodukter til at fremme en sund hud og pels. Dette betyder mindre irritation og mindre fældning – så katten ikke indtager så store mængder hår.

Et sundt fordøjelsesapparat
NutraGold®’s kæledyrsfoder indeholder en banebrydende fiberformel, der bidrager til at opretholde et sundt fordøjelsesapparat hos katten og letter passagen af hår, som katten har slugt under sin pelspleje, gennem fordøjelseskanalen.

Denne fiberformel indeholder cikorierodekstrakt,
cellulose og roetrævler, der giver følgende fordele:

• Fruktooligoakkarider, der også betegnes inulin eller cikorierodekstrakt, er et ikke-fordøjeligt kulhydrat, der tjener som fødekilde for vækstfremmende bakterier i tarmen. Disse nyttige bakterier kan udnyttes i denne fødekilde, mens sygdomsfremkaldende bakterier ikke kan. Dette fører til en sundere bakterietilstand, der fremmer bedre optagelse af næringsstofferne. Forskningen har endvidere vist, at denne ingrediens faktisk kan fjerne en del af den ubehagelige lugt ved kattens afføring.
• Cellulose er et ikke-forgærende fiber, der gør det lettere for hår, som katten har slugt, at passere gennem fordøjelseskanalen.
• NutraGold® ved at katte ikke er små hunde. Katte er på mange måder unikke – og det gælder også for deres ernæring. Af denne grund har NutraGold® udviklet en hel foderserie, der er specielt udviklet til at opfylde de særlige ernæringsbehov hos katte. Alle NutraGold®-foderprodukter til fuldvoksne katte er fremstillet til at opnå den rette urin-pH-balance og nedsat indhold af magnesium, hvilket bidrager til at sikre sunde urinveje hos katten.
 
 
 
 


Dette logo er garanti for, at NutraGold® produkterne giver
så god sundhed, udseende, trivsel og vitalitet, som kun
The Science og Enhanced Nutrition kan give.

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

                                  
     
  Hundeogkattefoder.dk     Smedegaardsvej 70    9490 Pandrup    tlf.: 9824 7376 - 6066 7376