Nutra Nuggets  
  adult  
  LB adult  
  maintenance  
  lam & ris  
  puppy  
  LB puppy  
  professional  
  lite/senior  
  Nutra Gold adult  
  Nutra Gold lam  
  Nutra Gold laks  
  Nutra Gold senior  
  kattefoder  
  tilbehør  
godbidder
ordforklaring
kort og godt
hvem er vi
  set og sket  
  referencer  
  alle produkter  
  webshoppen  
  butikken  
  Trustpilot  
  forsiden  
  bestilling  

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Nutra Nuggets og Nutra Gold
 

 
 

Produceres efter præcise opskrifter og med samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din hund et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

Koncentreret fuldkost
NUTRA NUGGETS indeholder kun råvarer af højeste kvalitet. Resultatet er et fuldfoder, som din hund behøver for at holde vægt og energi på rette niveau – med de rigtige vitaminer og mineraler. En smagsoplevelse, som din hund vil elske.

Mindre afføring
NUTRA NUGGETS indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer for at garantere et letfordøjeligt foder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden.

Ingen kunstige smags- og farvestoffer
NUTRA NUGGETS er letfordøjeligt og fri for tilsætningsstoffer i form af kunstige smags- og farvestoffer.

Omega-3 og Omega-6
Fedtsyrerne Omega-3 og Omega-6 er de byggesten, som hjælper til med at styrke din hunds helbred. Som Omega-6 kilde anvendes kyllingefedt af højeste kvalitet, og for Omega-3’s vedkommende anvendes hørfrø. Hørfrø bevarer smagen, til forskel fra fiskeolier, som kan give uønsket smag og lugt, og som kan blive harske, hvis de ikke anvendes korrekt.

Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver et aktivt immunforsvar, der mindsker risikoen for bl.a. hjerte- og nyresygdomme samt kræft. Samtidig giver den rigtige balance et højere udbytte af kosten og mindsker risikoen for infektioner ved f.eks. insektbid og sår, samt ved tør og kløende hud, der i visse tilfælde er en forløber for hudsygdomme. Din hund får en frisk og fugtighedsbevarende hud, og en glansfuld, blød pels.

Essentielle mineraler
I NUTRA NUGGETS findes askeprotein-kilder, der indeholder livsvigtige mineraler. Askeproteinet er afstemt i det helt rigtige forhold til din hund, da for store doser af askeprotein kan give helbredsproblemer.

E-Vitamin
NUTRA NUGGETS er naturligt konserveret med E-vitaminer, der stabiliserer næringsindholdet og hjælper med til at holde maven i orden.

Mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde)
Disse to ingredienser samarbejder for at styrke ledbrusken og forebygger ledskader. Dette er specielt vigtigt for ældre og/eller meget aktive hunde, da sliddet ellers kan være stort. Tilsat i udvalgte fodertyper.

God økonomi
Dagsrationen kan i visse tilfælde skæres ned til det halve sammenlignet med -andre fabrikater. Det giver en god økonomi, da foderomkostningerne holdes nede.


Sunde nyrer og urinveje
Årsagen til nyre- og urinvejssygdomme skyldes ofte forkert ernæring. Derfor har Nutra Nuggets skabt Adult Cat, som er en hel produktserie til voksne katte, og den hjælper til med at holde nyrer og urinveje sunde.

 

      

Hvis du har brug for et luksuskvalitetsfoder, der er udviklet til at fremme livslang sundhed, skulle du prøve NutraGold®, som er specielt udviklet for sundhed, udseende, trivsel og vitalitet.

Nutra Gold er en komplet serie af luksuskvalitetsprodukter med fersk kød, der hver især er udviklet til at opfylde dyrets krav i en bestemt livsfase.

NutraGold® er baseret på fersk – aldrig frosset – lamme- eller kyllingekød, der sikrer god smag og det optimale, balancerede indhold af aminosyrer.


Super Premium NutraGold® Pro-produkterne har følgende fordele:

• De friskeste og kvalitetsmæssigt bedste ingredienser.
• Fersk kød – den primære ingrediens i alle vore produkter, undtagen vores fedtfattige produkt, hvor fersk kød er den sekundære ingrediens.
• Kontrolleret askeindhold i alle foderprodukter giver bedre smag og øget fordøjelighed.
• Omega-6/Omega-3-system – i balanceret forhold, der dokumenteres af forskningen. Medvirker til at sikre din hund sund hud og smuk pels.
• Styrker leddene i alle foderprodukter til fuldvoksne hunde.
• Sundhedsfremmende indhold af hele korn, ris og havre, der er et letfordøjeligt supplement af kulhydrater.
• Frugt og grøntsager er kilde til naturlige antioxidanter, som styrker immunforsvaret.
• Kyllinge- og lammemel samt æggeprotein, der er et fremragende supplement af proteiner og aminosyrer.
• Energitæt – mindre fodermængder påkrævet, og derfor mindre afføring at fjerne.
• Ingen tilsætning af biprodukter.
• Konservering med naturligt E-vitamin.

Ledstyrkende system
Den brusk, som findes i leddene, er ikke alene beregnet på at absorbere stød, men også at smøre leddene. Det er derfor vigtigt at sikre, at ledbrusken er sund, så dyret altid kan bevæge sig uden smerter. Kroppen producerer naturligt glucosamin og chondroitin i små mængder, som bidrager til at vedligeholde, reparere og hæmme ødelæggelsen af ledbrusken.

NutraGold® indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde), der hjælper kroppen med at holde leddene sunde og smertefri.

NutraGold® Adult Dog, Lamb & Rice Adult Dog, Salmon og potato ADULT DOG indeholder alle mel af skaldyr (glucosaminkilde) i mængder på 300 mg/kg og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) i mængder på 100 mg/kg.

NutraGold® Senior Dog til ældre hunde indeholder 1200 mg/kg mel af skaldyr (glucosaminkilde) og 400 mg/kg fjerkræsbrusk (chondroitinkilde), der yderligere hjælper fuldvoksne dyr.

Kontrolleret askeindhold
NutraGold® er udviklet med et lavere indhold af aske og fosfor, hvilket fremmer en sund nyrefunktion. Aske er den ikke-fordøjelige del af dyrefoderet og består primært af kalcium, fosfor og andre mineraler.

Et højt askeindhold har en negativ indvirkning på både smag og fordøjelighed, og ved fuldvoksne dyr kan et højt askeindhold også have en negativ indflydelse på sundheden. Så når askeindholdet nedsættes, forbedres smagen og fordøjeligheden – lige som de sundhedsmæssige fordele.
 

 

 
Dette logo er garanti for, at NutraGold® produkterne giver
så god sundhed, udseende, trivsel og vitalitet, som kun
The Science og Enhanced Nutrition kan give.
   
  Hundeogkattefoder.dk     Smedegaardsvej 70    9490 Pandrup    tlf.: 9824 7376 - 6066 7376