Proformance  
  original  
  puppy  
  light  
  senior  
  danske råvarer  
  gode råd  
  erfaringer  
  bestilling  
  webshoppen  
  butikken  
  Trustpilot  
  forsiden  
     
     
     
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
Folk som bruger Kingsmoor skriver:

 

 
 

                                               Wilsons historie

Wilson er en grå schæfer. Han bor på en gård tæt på Kalundborg sammen med tæven Emma og sine mennesker Rikke og Carsten Zacho.


Wilson er fuld af energi og har altid travlt med at opsnuse og undersøge gårdens eventyr. Til december bliver han otte år. Han har altid haft godt humør, men indtil for tre måneder siden, har han være plaget af ekstrem kløe.

Eksemen begyndte i hvalpeårene, først var det poterne, der kløede. Det eskalerede i årende op til han blev to. Det var især i forår og sommer-halvåret, det var værst. ”Til sidst kunne vi slet ikke røre ved ham, uden at han måtte klø sig længe efter ”, fortæller Rikke Zacho. Dyrlægen lagde en plan for en speciel diæt til den toårige Wilson. Han gik fra dyrlægens almindelige foder over til specialfoder. Men der kom ingen resultater, så året efter skifter den nu tre år gamle hund til økologisk foder, stadig uden nogle synlige resultater.

Medicin dæmper det en smule

Dommen lyder, at der ikke kan gøres noget, og Wilson er nødt til at blive behandlet med binyrebarkhormon. Når det er værst, bliver han behandlet 14 dage ad gangen, med fuld dosis i en uge og nedtrapning i løbet af en uge. ”Det gav ham kortvarigt fred, mens han samtidig blev nedtrykt og ændrede adfærd” forklarer hun. Der var ikke andre udveje, så det var opskriften to somre i træk for at tage toppen af Wilsons kløe. Dertil kommer diverse kosttilskud, hudpræparater og medicinsk shampoo, som i perioder blev brugt to gange om ugen, og kunne give lindring et par dage.

Lappeløsning

Da Wilson blev seks år forværredes hans tilstand, han fik nu sprækker og hård hud på albuer og kæber. Dyrlægen kunne stadig ikke hjælpe med andet end binyrebarkhormon, hvilket Rikke ikke var særlig begejstret for: ”Det er død usundt – ja, de ender med at dø af det. Det er ikke andet end en lappeløsning.”

Nu mere rask end nogensinde

Gennem en veninde fik Rikke kendskab til Kingsmoor, som hun besluttede sig for at afprøve: ”Da han havde fået det i 14 dage, blev kløen værre. Og det bekymrede mig, så jeg ringede til Kingsmoor, som forklarede, at det var et generelt mønster plus hårtab, og at vi godt kunne forvente, at det snart ville vende. Så vi hold stand. Og i dag tre måneder efter har vi aldrig nogen siden før haft så rask en hund. Han har fået mere livskvalitet og som tillægsgevinst er hans stride pels blevet meget mere blød og han fælder nu sin underpels, hvilket han aldrig før har kunnet.

 

 

Det ultimative foder til min labrador

Vi er en familie som har hunde næsten alle sammen. Og alle får kingsmoor nu!

Jeg så en reklame i `Vi med hund` og tænkte at det måtte da lige være det ultimative foder til min lille labrador. Hun kløede sig, kunne ikke holde vægten og havde desuden altid bøvl med ørerne. Jeg fik sendt en prøve for at se om hun kunne lide det og det kunne hun. I dag har hun den fineste pels og jeg får kun ros for hende og lillebroren, som er kommet til senere - en blanding af hønsehund/ labrador. Han stortrives bare.
Efter at jeg er startet på Kingsmoor har min søster med 2 hunde, svigerinde med 2 hunde, min far og min bror samt en veninde også skiftet til kingsmoor! De er alle meget glade for produktet.

Så vi takker her fra Nita og Viggo og alle de andre glade vovser.

 

Beagle Oscar

     
Vores beagle er kræsen Vi har prøvet 9 forskellige gode mærker uden held...

Vi er nu igennem ca. halvdelen af en sæk original foder til vores beagle. Han er knap 2 år og vi har haft svært ved at finde et fodermærke der indeholdt de ingredienser vi helst ville have, som han fungerede på og ikke mistede interessen for i løbet af 14 dage. Det har resulteret i ikke mindre end 9 foderskift mellem rigtig gode mærker. Jeg læste så om kingsmoor og synes at ingredienser osv. virkede lovende, så vi valgte at skifte over på det. Det skal lige nævnes at Oscar har døjet en del med maven, han har nemt ved at få dårlig mave.

De dage vi skiftede gik det fint med at spise, ligeledes de første dage han fik ren Kingsmoor. Så dykkede interessen, men jeg må tilstå jeg var nået til et stædigt punkt, så jeg fjernede konsekvent foderet efter 20 min. Vil ikke til at blande noget i hans mad, det skulle ikke være nødvendigt med de lækre råvarer der er i. Det tog 3 dage og siden da har Oscar med stort velbehag spist op hver dag.

Jeg synes at Oscars mave er blevet bedre, han har ikke tynd mave så ofte som før, og det er jeg sikker på skyldes den kombination af urter der er i foderet.

Vi glæder os meget til de sunde godbidder kommer:) Og hvis der kommer mere end en variation så er det jo bare et plus. Det er i hvert fald sikkert at vi fortsætter på kingsmoor lang tid endnu.

Mvh
Louise Nørgaard

 

Golden retriever med lagermiderallergi

     
Jeg er den heldige ejer af en golden retriever. Som ung fik han konstateret lagermiderallergi. Lagermider lever i mel, så det var utrolig svært at finde noget foder til ham.

På daværende tidspunkt var han så plaget af allergien, at han fik 7 kløestillende tabletter om dagen (prednisolon) og besked fra forskellige dyrlæger om, at han pga. tabletterne nok ikke ville blive ret gammel. Men så skete miraklet!

Jeg læste ved et tilfælde om kingsmoor på nettet og syntes det lød meget spændende pga. de gode ingredienser. Og det blev hurtigt et hit! I dag er min hund 7 år gammel og har det rigtig godt. Han får kun 1 prednisolon om dagen fordi han får det rigtige foder og har nu udsigt til at blive lige så gammel som andre golden retrievere.
Så med min lille solstråle historie vil jeg bare sige tak til kingsmoor. I har virkelig gjort en forskel for os.

Anne-Mette og Buller

 

2 norske lundehunde som ikke kan tåle foder med gluten

     
Vi har to Norske Lundehunde, Mille og Frey, og de kan ikke tåle foder med gluten i, så jeg gik på udkig efter et foder uden gluten.
Jeg har prøvet flere forskellige mærker, men de ville ikke rigtig spise det.

Jeg fandt Kingsmoor Original i Agroland i Vamdrup. Mille og Frey kan godt lide det, det er også dejlig sprød.

Vi opdrætter også Dansk/svensk gårdhunde, og når vi har hvalpe, bruger jeg også Kingsmoor Puppy, hvalpene er også glade for det, og de vil helst have det tørt.

PS: Lige en tilføjelse
Frey blev syg i januar, han fik noget med tarmene, fik forskellig medicin og diæthundemad fra dyrlægen, som han ikke var så glad for. Jeg forsøgte at give ham Kingsmoor hvalpefoder sammen med det øvrige skånekost han fik, det ville han gerne have, og tilsyneladende kunne han også tåle det. Nu får han Original igen og det går godt.

Venlig hilsen
Sonja Mikkelsen

 

Hønsehund/Skt.Bernhard blanding

     
Jeg har en rigtig dejlig hanhund på 5 år.

Han er en blanding af en ruhåret hønsehund og Sankt Bernhard, meget livsglad og aktiv.

Vi bor på landet ved en masse skov, men desværre også en vej, så en aften blev han påkørt og forsvandt. 
Hele natten gik med eftersøgning i skoven, men det er ikke nemt at finde en bange sort hund i en mørk skov. Ud på morgen kom han dog hjem.. Våd træt og temmelig rystet. Et dyrlægetjek fortalte at intet var sket med ham, men har var meget chokeret.

Efter et lille stykke tid begyndte han at kløe og slikke sig konstant, så han til sidst manglede temmelig store partier af hår rundt på kroppen. 
Især under maven og på benene var det slemt. Dyrlægerne gav noget kløestillende. Min stakkels hund fik fugteksem og hans hud og pels blev rigtig skidt. Pelsen var ligesom en stiv stålbørste og han var totalt rastløs.

Og så var det at jeg blev opmærksom på foderet - havde fået en prøvepose hos dyrlægen af det helt dyre, men læste så om Kingsmoor.. 

Nu har Bertham-hunden fået Kingsmoor kun siden den 13. januar og det hjælper. Han er blevet rolig igen når han er inde, hans pels er blevet blød og lækker, ingen bare flader på kroppen. Kløe er aftaget betydelig.. Han er blevet sig selv indeni og samme glade hund igen som før ulykken, ingen sår og ingen eksem.

Tak fordi I laver noget så godt foder med så rene råvarer. Det har betydet en besparelse på dyrlægeregninger og at min dejlige hund ikke mere har problemer

Så vil jeg slutte af med en forespørgsel. Det ville glæde os begge hvis I engang i fremtiden også lavede godbidder. Jeg er lidt nervøs for at give ham andet end Kingsmoor. 

Taknemmelige tanker
 
LOUISE CHRISTENSEN

 

Curly Coated retriever

     
Min curly coated retriever er blevet rigtig flot i pelsen. Jeg har haft problemer med at krøllerne blev "for bløde" men med Kingsmoor forbliver krøllerne "sprøde"

Jeg har nu fodret mine to retrievere med kingsmoor i 4 uger, og ville bare sige tak for et super foder. Det er helt sikkert noget vi bliver ved med, da hundene stortrives på det og virkelig godt kan lide det. Fodermængden er ikke større end det tidligere har været, og der er stadig plads til ekstra grøntsager, som de elsker.
Så drengene ser frem til at du opfinder nogle sunde godbidderJ

Mvh
Lene Hansen

 

Dårlig bugspytkirtel

     
Jeg har en schæfer på 3 år som har dårlig bugspytkirtel og skal der for passe på hvad fodre han får. Jeg har prøvet næsten alle mærker af fodre, da jeg skal bruge noget han ikke får tynd mave af ikke for meget fedt, men alligevel noget han hvor han får nok, da jeg bruger ham som sport hund, og træner rigtig meget med ham.

Jeg har nu brugt Kingsmoor i 3 måneder og han elsker det, maven er fin, og hans pels er flot.

Indsendt af Rita Andersen

 

Bullterrier Freya

     
Allergi- og maveproblemer
Vores bullterrier Freya, 2 år gammel,
fik tilbagevendende allergi- og maveproblemer i foråret. Ikke alvorligt, men nok til at vi måtte reagere.

Vi spurgte dyrlægen til råds, som i første omgang anbefalede et foderskift, inden vi skulle i gang med en egentlig klinisk behandling.

Freya fik et andet tørfoder, et kvalitetsprodukt, men var ikke just begejstret. Så vi måtte jævnligt blande lidt godt i for at få det til at glide ned.

Vi valgte at forsøge med Kingsmoors foder, efter at ha' kigget lidt på de forskellige produkter markedet tilbyder. Dels lød konceptet fornuftigt og dels var det et dansk produkt.

Allerede efter få uger så vi en væsentlig reducering af problemerne. Og nu spiser hun sit foder med glæde. Pelsen er desuden flottere end vi har set længe.

God oplevelse - og ingen problemer siden. Godt foder.

 

Schæferopdræt

     
Vi er et lille opdræt af schæferhunde...

...som har kørt 5 sække foder, Original og Puppy Kingsmoor på vores 2 voksne tæver og et kuld hvalpe på 9. Det er en fryd at give dem mad.

Tæven som lige har haft hvalpe "9" begyndte først at fælde da hvalpen var 9 uger, det har vi aldrig prøvet før. Og alle vores 8 hvalpe køber kører på Kingsmoor Puppy.

Så vi er meget tilfreds med foderet.

 Mange hilsner fra kennel Thornblad / Per & Susanne Bukhave

 

Boss, Fransk Bulldog

     
Vores franske bulldog fælder ikke mere og han prutter nu kun begrænset og det lugter ikke nær så grimt mere.

Vi var på udkik efter nyt foderprodukt til vores franske bulldog. Han var begyndt at fælde så vanvittigt og han var ikke så interesseret i sin mad mere og spiste ikke så meget som en hvalp skulle gøre.
 
Vi besluttede os for at prøve Kingsmoor hundefoder og må sige at vi ikke har fortrudt det. Han fælder næsten ikke mere - det er meget meget sparsomt. Han elsker maden - nu spiser han mere end han skal. Hvor vi før kunne fylde hans madskål og så kunne det stå i lang tid uden at han tog af det - er madskålen nu tømt, når den bliver fyldt. Det er dejligt.
 
En anden ting vi har lagt mærke til er at han ikke prutter så meget mere. Før vi skiftede foder pruttede han konstant og det var meget ildelugtende. Det er meget begrænset nu hvad han prutter og det lugter ikke nær så grimt mere. Det er næsten den bedste ting ved det nye foder. Så vi vil helt sikkert fortsætte med at købe dit produkt - vi er meget positive.
 
Mvh. Henriette Bro Lauritsen  

 

 

 
  Hundeogkattefoder.dk     Smedegaardsvej 70    9490 Pandrup    tlf.: 9824 7376 - 6066 7376