Kingsmoor  
  original  
  puppy  
  light  
  senior  
  danske råvarer  
  gode råd  
  erfaringer  
  bestilling  
  alle produkter  
  webshoppen  
  butikken  
  Trustpilot  
  forsiden  
     
     
 
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

   

 

 

   
Gode Danske råvarer bliver til Kingsmoor

 

 
 
Kingsmoor tager farve og smag efter årstiderne
 
     
Den gode smag på Kingsmoor er stærkt vanedannende for de fleste hunde. Og farven på foderet betyder meget for hundenes ejere.
Men smagen og farven på Kingsmoors produkter ændrer sig med årstiderne. Der anvendes primært danske råvarer. De råvarer som markerne, staldene og havet tilbyder på den givne årstid.

Nogle opmærksomme hundeejere undrer sig over en mere lys eller mørk farve på hundemaden i den nyindkøbte Kingsmoor-pose. Eller fordi deres hund har bemærket en anden lugt og smag, og derfor i første omgang ikke spiser med sædvanlig gejst.

Ændringen i farve, lugt og smag kræver lidt tilvænning for såvel hunde som ejere - det gælder især i forhold til Kingsmoor-produkter med høj andel af fisk. F.eks er der i en 12 kg sæk Kingsmoor SENIOR anvendt 7,5 kg fersk fisk.

Afhængigt af årstiderne veksles der imellem at bruge torsk, tobis, sild og makrel. Det en lille forskel, som for hundenes vedkommende kan føles stor, og den skal lige godtages hos specielt kræsne hunde, inden de igen går til madskålen med stort velbehag.

Det er et naturligt valg for Kingsmoor, at anvende årstidens råvarer, og det er dejligt at kunne give hunden en oplevelse med forskellige smags- og duftvarianter i dagligdagen året rundt.

Ensartethed i smag og farve på hundemaden ville i første omgang gøre hunde og ejere trygge og tilfredse, men måden at undgå ændringer på er at tilsætte farvestof og kunstig smag, og det er heldigvis ikke tilfældet i Kingsmoor hundefoder.

De små naturlige forskelle i foderet, som årstiderne er en del af, gør at Kingsmoor kan lave et sundt og nærende hundefoder.

 

Cikorie rodfrugter dyrket på Fyn

Alle Kingsmoors produkter indeholder cikorierødder, der tilfører hunden inulin og altså prebiotikaens gavnlige virkning.

Det er derfor, at lugten fra hundeprutter formindskes, når hunden får Kingsmoor foder.

I
nulin i foderet fremmer optagelsen af næringsstoffer. Laktobaciller og bifidobakterier danner en række organiske syrer ved fermenteringen af inulin. Disse syrer indgår siden i værtsorganismens stofskifte, men ved siden af dette er det velkendt, at en øget koncentration af især smørsyre generelt bidrager til en sundere tarm og bedre tarmfunktion.

 

Fedtstoffer fra danske rapsmarker og fisk fra Skagen

Den fineste danske rapsolie og udsøgt fiskeolie, udvundet af fisk fra Skagen, er de primære kilder til fedt i Kingsmoor produkter. Hunde, der dagligt får de gode og sunde fedtsyrer, får blank og skinnende pels samtidig med, at olien forebygger fældningsproblemer, og meget vigtigt, styrker immunforsvaret og bevarer hundens gode helbred, og det giver den højeste livskvalitet længst muligt.

 

Kingsmoor indeholder de saftigste, lækreste og fineste gulerødder

Der er ikke noget så solidt og nærende som gulerødder og rodfrugter generelt.Organismen har brug for deres vitaminer, mineraler, fibre og antioxidanter. Kingsmoor indeholder gulerødder og rodfrugter fra Tange Frilandsgartneri, som er Skandinaviens største gulerodsproducent. For Frilandsgartneriet står tryghed højt på listen af værdier. ”Det burde være en selvfølge, ikke mindst når det drejer sig om noget, der er produceret for at blive spist,” fortæller Klaus Vestergård fra Tange Frilandsgartneri. Fra dyrkning til pakning er alt tilrettelagt efter en målsætning om, at det sker forsvarligt over for både natur og mennesker. Når gulerødderne sorteres, sker det manuelt, og det er kun de hele og fine, som får lov at fortsætte til pakkeriet og ud i dagligvareforretningerne. ”Nogle gulerødder må sorteres fra, da de kan være knækkede, skæve, for store eller for små til at sælge i butikkerne som første kvalitet. Dem kører jeg til et tørreri, hvor de tørres nænsomt, for at bevarer alle de gode ting i rødderne,” forklarer Bent Ransborg. Fra tørreriet går turen omkring hundefoderproducenten inden den færdige knasende sprøde hundemad ender i poser, som dagligt hældes i madskålene derhjemme.

Markerne ved Tange Frilandsgartneri gulerødder, der sås i februar høstes til Sct. Hans. Vintergulerødderne kommer i jorden i maj måned og sælges friskopgravede fra januar til juni.Se mere på www.carrot.dk


                                                                                                                           

Sådan bevares planternes gode egenskaber

Der er masser af sunde planter i Kingsmoor og de får særbehandling
Planterne stødes til pulver, som røres op i en planteolie og trykkes først ind i foderstykkerne efter opvarmning til 110 grader og nedkøling. På den måde bevares planternes sunde egenskaber – så hunden kan få den optimale gavn af dem. Den enkelte blanding indeholder mellem 10 og 20 ingredienser – det kan blandt andet være mælkebøtte, birkebark, hørfrø, tang, rabarber og lucerne. Blandingen er nøje sammensat i forhold til at bevare hunden sund og stærk hele livet igennem.

                                                             Hundeogkattefodershop.dk                                                    

pelsproblemer, pelsproblemer  pelsproblemer. Pelsproblemer pelsproblemer

naturligt foder naturligt foder. Naturligt foder  naturligt foder

 
  Hundeogkattefoder.dk     Smedegaardsvej 70    9490 Pandrup    tlf.: 9824 7376 - 6066 7376